RSS

Pages

SelaMat Hari RAya

Salam ,pembaca bloggerzzzzz...harap sihat sokmo hendaknye. lama sungguh aku tak update blog..dan masih blom terlambat untuk aku wish "selamat hari Raya" untuk tahun 2012 ni..semoga di bulan yang baik ni kite saling bermaaf-maafan. Tahun ni Alhamdulillah beraya dengan suami dan anak tercinta. Beraya di Pahang,kemudian ke Perak..seronok sungguh anak dan suami ku beraya..raya sakan tahun ni.
Pic Raya Tahun 2012... Raya anda plak mcm mana???? sederhana,mewah atau sebaliknye yang penting kite beraya ok..papepon tahun ni Raya ku kembali...sebelum ni tiada raya sbb Mak dah takde. Tapi kali ni raya bersama anak n suami..mengembalikan semangat untuk aku beraya. Alhamdulillah syukur... Wan Mohd Adeeb pon dah mmbesar , kini nak masuk 7 bulan. Permata hati mama n abah. Akhir kata...raya ttp raya..anak2 masti diutamakan..raya untuk mereka dan juga kite bsama kuarga untuk merapatkan silaturrahim sesama kite....amin
kami with ibu
kami with abah n mama
aku n yong

2 comments:

eda_ej said...

slamat hari raye sya.. tak pe, pose sebulan so raye pon kene la sebulan.. hehhhe...

aKu Dan ReezaL said...

tau xpe hehehehhe terbaik....ko pe cer???

Post a Comment